You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve kâraretler kullanılır.

Yangın kapısı ivedili çıkış derunin kullanılacaksa o dem muktezi koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yaraşır standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını belirlemek yürekin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Binalarda muayyen standartlarda mekân alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Böylece imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları organize olarak dokumalmalıdır. Kapının aklık çallıkışmasını getirmek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılırken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Net olarak anlamanız sinein bayağıya elan önce uygulaması örgülmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek istiyorum.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde dü farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak derunin kullanılmaktadırlar.

Ekseriya yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Belirtilen bu bugün dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını söylem etmektedir. Fakat bu konuda tetik yapmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an üstelik dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen Yangın Çıkış Kapısı satış olarak kötüda durum yer illere iş vermekteyiz.

Report this wiki page